Let’s talk about (Happy) socks, baby

I have a weak spot for “out of the box” items. That might be the reason that I absolutely love colorful, printed socks in an outfit.

 

All you need is…

Turns out mom just bought everything she could find in my size: HEAVEN! HA, the silly part about the whole thing is that I love them so much, I just unboxed them and let them be for over a week. Every time I walked by my kitchen table, they brought an instant smile on my face. Yesterday, I wore the first pair for the first time and I felt great!

From Sweden, with love

Before I saw a vacancy for Content Manager at Happy Socks a couple of weeks ago, I didn’t even know that they are from Sweden. Obviously I was always so eager to get them unwrapped, that I didn’t notice the Est. 2008 Sweden.

I actually felt like applying to the job and suggesting if we couldn’t arrange something Stockholm/Berlin since I don’t want to move. HA, obviously not. Duh. Typically me: the one time I find a fantastic job, I need to relocate to Stockholm. Such a hard, knock life.

So, whilst contemplating my move – my new stash of socks has to do. How I love them!

Happy Socks: in case you are looking to open a shop in Berlin, I’m happy to get involved. Don’t hesitate to contact me!

[:nl]Ik ben gek op ietwat out of the box items. Was ik vroeger nog wat onzeker om ze te dragen, begon ik er zo in 2014 maling aan te krijgen toen ik mijn Chloés kocht. In mijn out of the box categorie vallen dan ook voornamelijk schoenen, tassen en zo ook: sokken. 100 jaren geleden was ik al in de ban van Falke X Manolo Blahnik en zo’n jaar of 5 terug werd ik dolverliefd op het Zweedse Happy Socks.

Design aan je voeten

Mijn eerste stapeltje kwam van de Bijenkorf, waar ik het merk ontdekte. Ik herinner me de instant happiness nog toen ik mijn nieuwe sokken zag. Ja, misschien denk je dat mens is gek met haar sokken, maar ik houd ervan. Vooral omdat ik, over het algemeen, vrij basic outfits draag. Dan vind ik het extra tof om zo’n fleurig sokkie eronder te zien.

Ook mijn vrienden dachten destijds dat ik een klap van de molen had gehad, met reacties als: zoveel geld voor een paar sokken!?!? Ach ja, voordelig zijn ze niet, maar die designs zijn gewoon fantastisch. Bovendien hield ik als fervent shopper gewoon acties in de gaten.

De liefde was niet te stoppen en ik denk dat ik op mijn hoogtepunt wel 20 paar verschillende had. Zo leuk! Ik moet zeggen dat ik erg fan ben van donkerblauw en zwart voor tops en blazers, daar meestal een jeans onder draag, en dan graag opval met schoenen, sieraden of sokken. Deze linker en rechter komen overigens uit een speciale collectie. Happy Socks heeft designs van onder andere Iris Apfel en DJ Steve Aoki meegenomen in de productie, tof!

Happy Socks – net even wat extra

Overigens vind ik de sokken bij mannen ook ERG leuk. Een man met zo’n vrolijk sokkie toont toch wat extra persoonlijkheid. Ik bedoel: loop je als man in een driedelig pak met zo’n design eronder, dan ben je toch zeker van jezelf. Het maakt me dan trouwens niet uit of ik tegen een driedelig pak met goede schoenen én een gekleurde sok aankijk of tegen een polo en chino met een gekleurde sok. Ja, ik ben fan!

Van mijn laatste paar Happy Socks nam ik, geloof ik, een paar maanden terug afscheid. Ze waren op, konden echt niet meer. De hiel was volkomen versleten en hoewel ik ze toch nog in huis droeg, was het gewoon niet meer sexy.

Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik weinig tot geen verkooppunten van Happy Socks ken hier in Berlijn, dus mijn sokkenla was verre van happy de laatste tijd.

Maar toen.. (ging de wekker)

Gingen we richting 11 september (mijn verjaardag!) en kreeg ik een appje uit Nederland. Mijn moeder die met vreugde verkondigde dat een winkel in Nederland blijkbaar een Happy Socks-actie had. Of ik die nog droeg en of ze mij er een plezier mee kon doen een stapeltje naar Berlijn te sturen? Is de paus heilig? Ja natuuuuurlijk. Fantastisch!

Dus afgelopen week pakte ik het volgende heerlijke stapeltje uit.

Ze had gewoon alles gepakt wat nog in mijn maat verkrijgbaar was. De schat!

Ik vind die printjes zo ongelooflijk leuk dat ik het bijna zonde vind om ze te dragen. Ze lagen dan ook tot gisteren op tafel, exact op de plek waar ik ze uit mijn cadeaubox heb gehaald. Ik wilde gewoon nog even naar ze kijken. Natuurlijk kan ik dat ook als ik ze draag, maar ze zouden toch maar eens smoezelig worden.

Scandinavisch design, die Happy Socks

HA, totdat ik een paar weken geleden een vacature zag, had ik geen idee dat ze in Stockholm zitten. Blijkbaar was ik altijd zo snel met uitpakken dat ik het merketiket nooit heb bekeken. Was een erg leuke functie als Content Manager trouwens! Ik heb er zowaar nog op gereageerd, maar pendelen tussen Stockholm en Berlijn behoorde helaas niet tot de opties.

Is er potverdrie eens een toffe vacature bij een hysterisch leuk merk – moet ik ervoor relocaten naar Stockholm.
Zwaar leven.

Voorlopig doe ik het dus nog even met mijn stapeltje – oh, wat zijn ze leuk.

Ik zou er toch bijna van naast m’n schoenen gaan lopen…

[:]

Author: Sascia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 IN TIME | Design by ThemesDNA.com
top